DE – det drar ihop sig

Det spelades ett antal matcher i Cupen och det börjar skönjas lite hur det kommer att se ut i finalspelet.

Kvartsfinaler i Double Elimination

I den första kvarten möttes Lalle och Thomas. Lalle som är ligans lokomotiv just nu såg till att sätta sig i förarsätet och blev första man att säkra en semifinalplats. Detta efter en övertygande seger med 11 slag.

74 - 85
Full tid

I den andra kvarten så gjorde storebror upp med Magnus i en match som trissats upp då det var ettan och tvåan som möttes från första rundan. Även här blev det en övertygande seger för en Johansson, då Börje vann med 12 slag. I och med detta är första semifinalen klar och det blir en brödrakamp mellan Lalle och Börje.

77 - 89
Full tid

Åttondelsfinal i Double Elimination

I den återstående åttondelen i huvudturneringen möttes Göran och Niklas i den uppskjutna matchen. Göran gav aldrig Niklas någon chans utan gjorde processen kort och vann med 12 slag. Göran vidare till kvarten där han får möta Stefan på Holm. Ett rafflande möte då de har haft liknande scorer under båda årets rundor.

79 - 91
Full tid

Kvartar i Loser Bracket

I den första ställdes rookien Kent mot favorittippade Jocke. Jocke som trots en grym score under första rundan fick se sig förpassad till Loser Bracket. Här gjorde han inga misstag utan levererade åter en finfin score. Jocke vann med 10 slag och är vidare till semin i Loser Bracket.

79 - 89
Full tid

I den andra kvarten gjorde Källström och Micke upp om en semifinalplats. Här blev det en kamp in på mållinjen där Micke drog det längsta strået och vann med 2 slag. Micke ställs nu mot Jocke i semin.

82 - 80
Full tid

På andra sidan i Loser Bracket var det på förhand en oviss kamp. Det visade sig också bli precis så jämnt. Claes hämtade upp ett stort underläge, men Simonsson svarade och förpassade Claes ut ur turneringen. Till slut skiljde det två slag och Jörgen redde ut svårigheterna på 18:e medan Claes darrade betänkligt med puttern.

83 - 81
Full tid

I och med dessa resultat har vi några semifinalklara herrar. I double Elimintaion har vi Lalle och Börje, i Loser Bracket har vi Jocke, Micke och Simonsson.

Segermaskinen Lalle

Det blev minst sagt en fantastisk runda för Lalle Johansson, där han inte bara tog sig vidare till en på förhand dramatisk semifinal i Cupen. Han vann Netto, han vann korthålsrundan och levererade en fin Bruttoscore. Dessutom är han långt ifrån täten i Ölbollsligan och årets fullegubbe. Så kanske är det i år det skall ske.

SOLAR MIG I GLANSEN!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *