Nu smäller det

Gubben är tillbaka efter att ha varit tvungen att klättra genom nålens öga, på begäran av herr Bengtsson. Nu närmar det sig en liten träff och det har vi ju alla längtat efter.

IN MED GOLFBOLLEN I HÅL!

2 April – Preliminärt upplägg för tjo och tjim 🙂

15:00 – Grillen står klar så att alla kan grilla sig en korv!

15:05 – Längsta drive och närmast flagg – Prisutdelning (Längsta drive – Birdieboys 2022 & Närmast flagg – Birdieboys 2022)

15:10 – Ölbollsligan & birdieligan – Prisutdelning (Öl & Birdies 2021 – Birdieboys 2022)

15:20 – Hinderbana (Tyvärr gick det inte att få nyckeln till militären i dagarna, så det blir på gräsplätten utanför Nyckelvägen). Ett litet jippo bara och kanske en pilsner eller två.

15:40 – Årets Cupmästare – Prisutdelning (Double Elimination – 2021 – Birdieboys 2022)

15:45 – Magnus presenterar lite kring utstyrsel och kläder

16:00 – Årets fullegubbe – prisutdelning (Årets fullegubbe – Birdieboys 2022)

16:10 – Årets korthålare – Prisutdelning (Korthålsliga 2021 – Birdieboys 2022)
16:15 – Årets bästa netto & Brutto – Prisutdelning (Tio i Topp 2021 – Birdieboys 2022)

16:20 – Årets lag – Prisutdelning (Birdieboys seriespel 2021 – Birdieboys 2022)
16:25 – Årets lag presenterar lite kring kommande jubileumsresa

16:40 – Årets Brutto – Prisutdelning (Bruttoliga 2021 – Birdieboys 2022)

16:50 – En slät kopp kaffe
16:55 – Lottning inför kommande lagtävling (Mina aktiviteter (wordwall.net))
17:10 – Lottning kommande Cup

17:30 – Redovisning av Birdieboystipset 2021 (Julklappsutdelning – Birdieboys 2022), Bettingen skall redovisas

17:45 – Hinderbana med julklappsutdelning ( Present a 50-100:- medtages)

18:00 – Årets Netto – Vandringspriset prisutdelning (Nettoligan 2021 – Birdieboys 2022)
Om någon har något extra pris att ta med är det alltid trevligt till Nettotävlingen.

18:10 – En öl eller Whisky till. Koll på säsongen inför kommande rundor. (Birdieboys 2022 – Birdieboys 2022)

Ca: 18:30 – Avfärd till Svarta Örnshuset (Samla chaffisar eller så får det bli Cab)

Ca: 19:00 – Middag på Svarta Örnshuset

Vi har förbokat en trerätters meny för ändamålet 555:-/person

Förrätt: Vit sparris med klassisk smörsås, forellrom, krasse & lök
Varmrätt: Bakad oxfilé, blomkålsvarianter, rödvinssås, ramslökssmör & lättstekta örtpotatis
Dessert: Chokladganasche, nysnurrad glass, kolasås & saltrostade pecannötter.

Så väl mött kl 15:00 på lördag

Vi blir 14 gubbar under hela dagen. P-J har kastat in handduken och Niklas är på uppdrag, Put him over the ridge! Nu kör vi så det ryker!

Sharing is caring!

3 kommentarer

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *