Är det dags för Micke?

Det börjar dra ihop sig, solen börjar lysa i horisonten och flertalet har påbörjat årets trädgårdsarbete. Just nu har hälften av er gjort sin röst hörd i året “Birdieboys-tips”. Vi hoppas givetvis på fler även där. Det blir ett bra underlag till att skriva artiklar om. Om vi börjar med vad vi tror om årets Nettomästare, så kan det ju vara en fingervisning om bettingen som kommer som ett brev på posten innan utslag den andra rundan.

Micke favorit i år

Enligt Birdieboys har Micke seglat upp som favorit i år. Han avslutade starkt förra året och är alltid med i toppen. Kanske inte så konstigt att han får många röster. Han verkar dessutom inställd på att få spelet att lysa och är rejält sugen på idel toppnoteringar.

Micke igång med förberedelserna inför 2022

Med ett bästa brutto på 84 och ett bästa netto på 64 så vet vi att kapaciteten finns där. Historiken talar sitt tydliga språk. Sedan 2009 har han 16 ligaomgångssegrar och har varit runner-up vid 15 tillfällen. 5 ggr har han varit på prispallen netto och 3 ggr brutto, så det är en kille som inger respekt.

Micke följs av Börje i tipset.

Så har vi röstat hittills

Birdieboystipset 2022

Så ta del, var engagerad och tippa året 2022

Tipset 2022

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *