Läs om rundan på Rydö

Inför året planerade vi upp lite datum som funnits tillgängliga sen början av året. Jag vill inte vara den som bestämmer hur vi skall göra då det uppstår situationer som påverkar någon eller några.

När vi satte förslag på datum hade vi fått spelschemat för Ovarna av Jocke. Vi tog hänsyn till detta. Dock hade de inte bestämt avslutning utan hänvisade till två helger. Eftersom vår egna avslutning planerades till 21-22 september och rundan innan till 10 augusti var vi tvungna att hitta ett datum mellan dessa datum. Nu valde vi den 7:e september.

Då flera av våra spelare är med i Ovarna och de har en resa helgen den 7-8 september så blir det alltså en krock. Frågan blir då hur vi skall göra?

https://forms.office.com/e/jp32Ag5jVG
Din synpunkt är viktig och vi vill därför att du tar del av formuläret nedan snarast. Vi behöver ju boka tider för nästa runda. Det är Börje, Lalle och Kent som ansvarar för rundan.
https://forms.office.com/e/jp32Ag5jVG
https://forms.office.com/e/jp32Ag5jVG

Målet med Birdieboys är ju att vi skall ha kul ihop och spela mer eller mindre bra tillsammans. Så vi hoppas vi hittar en lösning som alla är nöjda med. Det finns tre alternativ i formuläret.

  1. Vi spelar den 7:e som planerat
  2. Vi spelar den 14:e
  3. Vi delar på omgången och man väljer vilket datum man vill spela. Visserligen kan det vara olika väder, men räknas som en gemensam omgång. Inget för framtida omgångar dock. Så tyck till så får vi fatta ett beslut inom kort.


Stefan jag la detta som en kommentar på Birdie Boys sidan under det Viktiga meddelandet som du la ut. Fixar du så att alla får det i sin mail? Hejsa, Vi för börja med att be om ursäkt att vi missat i planeringen. Vi föreslår följande: Alt 1. Vi spelar som planerat den 7/9 på Rydö Alt 2. Vi spelar den 14/9 på Rydö Svara så fort som möjligt vilket du tycker blir bäst så får majoriteten bestämma. Jag, Lalle och Kent har ingen talat eftersom det är vi som har klantat till det. Ha de så gött allihopa!!

Sharing is caring!

En kommentar

  1. Jag är I samma sitts som bröderna jag spelar även i Ovarna och skall vara med på avslutningen med Ovarna
    Så jag tar det beslut som blir men givetvis är det roligt att vara med

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *