Vem drar längsta strået?

På Skyrup kommer agnarna att skiljas från vetet. vem kommer att lyckas och vem kommer att plaska i vätan? 5 gubbar ser ut att göra upp om korthålsligan och rundan på Skyrup kommer definitivt att bli avgörande för utgången. Niklas och Lalle måste lyckas väl för att haka på trion som har det i sin hand. Lågt hcp brukar inte vara någon fördel på korthålen. Men på Skyrup har korthålen index 5, 6, 7 och 18. Detta kommer troligtvis att medföra att alla får ett extra slag på Index 18, medan Niklas, Micke och Lalle kanske får 2 slag på övriga. Det kan göra skillnad det!

En closer look at dessa herrar

Tittar vi på statistiken kan vi se att Lalle är den som brukar ta flest poäng per hål men också den som har flest slag. Absolut säkrast är Börje, men han har oftast färre slag och hur blir det nu med utmanande hål över vatten. Vågar han gå för det? Mickes böj kanske spelar honom spratt och Peters raka men flacka bana kan ställa till svårigheter. Hur går det med Niklas kraft och höjd? Har han precision i dessa?

Givetvis beror mycket på vilken tee som kommer att väljas, det är ju Jocke och Niklas val på den här rundan. Men ett litet men naggande gott tips att Lalle lyckas och att kanske Börje följer. Hur ser det ut sen då?

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *