Snart skall säsongen stängas

Börje sitter där med kungakronan nära i sitt knä. Han lägger om en plan, tar en säkerhetsanalys och ser till olika scenarion. Han konstaterar också att för varje spelare som faller ifrån från avslutningsrundan så blir hans möjligheter större att säkra titeln. Börje har ju sina vana trogen ett säkert spel som sällan fallerar. På lördag kommer det inte att tas några onödiga risker, han vill inte förlita sig på andra resultat. Lättast blir att själv ta en topp tre. Men vad säger utmanarna?

Jörgen Strandahl

Ingen har ju riktigt sett det, men jag har haft en go känsla det sista. Jag kommer att ta hand om sista rundan, sen får vi se vad Börje kan göra åt det!

P-J Glyssbo

Det är bara seger som gäller! Att ni har gett mig denna chans, att man inte är bortspelad under de två senaste rundorna är ofattbart. Jag vinner på lördag, sen är det upp till er andra att hindra mig därbakom.

Göran Backe

Åren ger erfarenhet och nu med mer tid har jag vässat formen. Det blir spel på hemmabanan och det är en fördel jag skall nyttja. Vi, de tre musketörerna skall se till att det blir en ny vinnare av ligan.

Just nu är det 11 spelare som kommer till start på Halmstad GK. Jocke och Magnus har avslutat golfsäsongen och vilar sig i form till nästa. Claes och Thomas har tidigare meddelat att de inte kan komma till start på lördag. Stefan Källström är näste man, då han ådragit sig en skada som inte tillåter spel.

Kortfattad för att sänka sina scorer behöver spelarna bli bättre än:

Börje (5), Peter (4), Stefan (4), Göran (7), Strandahl (7), P-J (10), Niklas (8), Micke (9), Lalle (10), Simonsson (9) och Kent (13)

Nu ser vi med spänning fram emot lördagens första utslag.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *